BejelentésRádió Esztergom
" a Mi rádiónk"

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Techikai problémák

Kedves Hallgatóink! Rádiónk hivatalos weboldala a www.radioesztergom.com meghibásodása miatt átmenetileg ezen az oldalon tudtok hallgatni bennünket illetve itt tudtunk a cheten beszélgetni. Kérem illetve kérjük a hiba elháritásáig türelmeteket.

Esztergomi fesztivál

Bármennyire is nehéz leírni, vagy éppen kimondani, de a nyár, benne az esztergomi fesztiválszezon fele máris elröppent felettünk. Persze, kár lenne temetni a Széchenyi téri szórakozást, hiszen a hátralévő hetekben még számtalan lehetőség nyílik a kikapcsolódásra. A főtér és a várszínház mellett a fesztiválszezon csúcspontjaként a Bazilika oszlopcsarnoka is színpaddá változik, bőven tartogat tehát még programokat az esztergomi fesztiválnyár mindenkinek.

tovább >>Kedves Hallgatóink!


Rádiónk hivatalos weboldala a www.radioesztergom.com meghibásodása miatt átmenetileg ezen az oldalon tudtok hallgatni bennünket illetve itt tudtunk a cheten beszélgetni.


Kérem illetve  kérjük a hiba elháritásáig türelmeteket.


Belépés a Rádió Esztergom hivatalos oldalára
 


 

 


 


 


Esztergom - Közép-Magyarország webkamera megtekintése. Europe / Hungary / Téglaházi Dűlő


 Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!